Top

Светилишта и Ретрити

ХУЕСА Светилишта

Добредојдовте во HUESA SANCTUARY @ WOLLUMBIN лоциран во срцето на долината Твид, Нов Јужен Велс, Австралија. 

Светилиштето ХУЕСА се наоѓа веднаш во основата на планината Ворнинг – Волумбин. Волумбин, што значи „фаќач на облаци“, е традиционално место на културното право, иницијација и духовно образование за Абориџините од Австралија.

Ретрити и семинари

Низ годините, ХУЕСА има организирано многу Семинари и Ретрити ширум светот, на петте континенти. Уживајте во некој од нив.

Mount Warning, Australia – 01/2020 – 03/2020

Phu Yen, Vietnam – 02/2020

Shambala, Thailand – 12/2019 – 01/2020

SOUTH AFRICA – 09/2019

Bosnia – 08/2019

Caucasus, Russia – 05/2019

Фото галерија