Top

HUESA Mt Warning Sanctuary

Добредојдовте во HUESA SANCTUARY @ WOLLUMBIN лоциран во срцето на долината Твид, Нов Јужен Велс, Австралија. СВЕТИЛОТО ХУЕСА сместено веднаш во основата на планината Волумбин. Волумбин, што значи „фаќач на облаци“, е традиционално место на културно право, иницијација и духовно образование за Абориџините од Австралија“.