Top

Исцелителен портал 11:11

Добредојдовте во дневната колективна медитација на Исцелителниот портал 11:11 во 11:11 часот по Мелбурн – Австралија

Порталот за исцелување ќе се емитува секој час во 11. минута според времето во Мелбурн. Ве молиме останете поврзани во овие свети моменти на божествениот број 11.

Да ги оставиме настрана нашите лични обврски во секојдневните рутини и да се доведеме до внатрешната тишина каде што ќе се потсетиме колку сме посебни и оваа самоисцелителна енергија е во секој од нас.

Да го прославиме овој момент заедно во радост и среќа и ќе ја споделиме оваа висока вибрација со целиот свет!