Top

ХУЕСА Шамбала Тајланд

Околу 3 часа со автомобил од Бангкок, Тајланд, сместено во планините и бујните зелени дрвја на селата Фечабури, Хуеса Шамбала Wellness Resort е дестинација за истомисленици, со една намера, едно срце, една душа да изградат заедница. со љубов, мудрост и храброст за ново златно доба на Мајката Земја.

Ретрити и семинари

Year-end Camp, Thailand 12/2023

Summer Shambala, Thailand – 06/2023

Lunar New Year - Shambala Thailand 01/2023

Boot Camp, Shambala Thailand - 08/2022​