Top

HUESA Land - Високо, Босна

Недалеку од главниот град Сараево на Босна и Херцеговина, меѓу величествените планини на малиот град Високо се крие долината на неоткриени чуда – Долината на пирамидите. Доаѓајќи овде, ќе бидете потопени во магичната енергија од пирамидите, тунелите, археолошките паркови и особено земјата Хуеза – каде често се собираме да вежбаме јога, да палиме оган и да споделуваме со многу љубов, разбирање, смеа и радост.

Ретрити и семинари

Level 12 - Bosnia 08/2023

Bosnia Reunion - 07/2022