Top

Ново Поглавје За Време На Ковид -19 Глобалниот Ресет

Со КОВИД глобалниот ресет, ХУЕСА ги почитува и е во согласност со меѓународните правила ширум светот. Во ова време ние повеќе не се сретнуваме физички, туку редовно се сретнуваме повеќе од кога и да е преку Енергетска Активација во Живо и преку интерактивни сесии на Zoom. Дури и организиравме Виртуелни Ретрити преку Zoom, во еден од нашите главни столбови во Босна и Херцеговина – во Босанската Долина на Пирамидите, во Високо, БИХ.

Благодарение на новата Платформа во Живо WellneSSera и настаните на IMP, ние се сретнуваме во живо за да дишеме, да медитираме, да вежбаме јога заедно и потоа да споделуваме, да пееме, да танцуваме … и да се забавуваме. Втемеливме цврсти конекции, нови пријатели, и живееме како семејство во online опкружување без никакви ограничувања. Ние ги сопревме нашите минати активности, за да ресетираме нова реалност и да востановиме нов свет на мир, хармонија и обединетост за сите живи креации и за Мајката Земја.

Придружете ни се на нашите ХУЕСА активности во живо, за да станеме ново човештво на новата Земја. Останете поврзани за нови надградби!

 

Едно Срце - Еден Свет со нашата Заедница ЕкоСистем

Community - Huesa - wellnessera icon 200

WellneSSera

Платформа за регистрација и следење на Хуеса Настани. Искусете се себе си над ограничувањата.

Community - Huesa - IMP 200 1

iMP-infinite MarketPlace

Каде може да Организирате и да Следите Заеднички Настани во Живо - Споделување, Учење и забава

Community - Huesa - ESA icon 200

eSa

Можност за дигитално плаќање при регистрација на настани или размена меѓу корисниците на WellneSSera и IMP

Community - Huesa - HuesaPocket icon 200

Huesa Pocket App

Пријателска мобилна апликација за ХУЕСА студентите за да практикуваат јога, медитација и многу други корисни услуги

Младоста не е период од животот. Тоа е состојба на умот

Во последните 10 години ХУЕСА се фокусираше на добросостојбата на помладите генерации. Идејата за востановување на ХУЕСА Млади се рашири низ целиот свет, за да ги обедини најмладите и да им понуди нов пат и нови решенија како да живеат и да изградат подобар живот.

Ние организиравме повеќе Кампови за Млади во Тајланд и во Босна. На овие кампови имаше активности од областа на градинарство, уметност, сесии на споделување, семинари за благосостојба, спортски активности и игри за team building. Она што започна како камп само за помладите генерации од различни култури за меѓусебно поврзување, се прошири за да ги вклучи ХУЕСА студентите од сите возрасти, како разбирање дека младоста нема возраст и дека во секој од нас има внатрешно дете.