Top
Дишењето е важно - Huesa - wellness 1

Дишењето е важно

Дишењето му помага на имунолошкиот систем и клетките да се развиваат нормално. Свесното дишење го испраќа вистинскиот сигнал до мозокот дека сè е добро и мирно. ...

Share
Медитација - Huesa - wellness 2

Медитација

Првиот чекор во духовното патување е медитацијата. Ако не го направите првиот чекор, патувањето од 1000 милји никогаш нема да започне. Вашата духовна култивација е многу итна. Не оставајте ја за утре....

Share
Среќа - Huesa - wellness 3

Среќа

Ако сакате да бидете среќни, прво треба да бидете среќни. Нема ништо што не можете да го имате. Нема ништо што не можете да направите. Не постои ништо што не можете да бидете....

Share