Top
Патувањето до рајот... Патување за цел живот - Huesa - blog cover 14

Патувањето до рајот… Патување за цел живот

Островите Хаваи се архипелаг од 7 големи острови, изградени од вулканска лава во средината на Тихиот Океан. Според античките легенди, 7-те острови се сметаат за врвови на 7-те планини на античкиот легендарен континент, кој исчезнал под океанот пред илјадници години....

Share
Отсекогаш чувствував дека има нешто повисоко во кое можам да верувам, денес сум целосно свесен за тоа и тоа е најголемиот подарок за мене - Huesa - blog cover 1

Отсекогаш чувствував дека има нешто повисоко во кое можам да верувам, денес сум целосно свесен за тоа и тоа е најголемиот подарок за мене

Моето иуство со Учењето за Универзалната Енергија започна во 2000 година, ги посетував првите семинари обидувајќи се да ги продлабочам техниките на пренос на енергија и медитација итн....

Share
Празничи честитки од Ко Тереза - Huesa - blog cover 2

Празничи честитки од Ко Тереза

Оваа празнична сезона би сакала да ви се заблагодарам на сите што сте дел од ХУЕСА, оваа светска заедница на луѓе кои се грижат за растот и придонесуваат за животите на другите. Ви благодариме за посветеноста. Ви благодариме што практикувате работа на себе за да останете смирени, понизни, трпеливи, приземјени и добро опремени, со добри ресурси. Многумина од вас блескаа како светилник на човечкиот потенцијал....

Share
ХУЕСА Светска Конференција – „Био-енергијата и човековото здравје“ - Huesa - blog cover 4

ХУЕСА Светска Конференција – „Био-енергијата и човековото здравје“

Од 5 - 7-ми мај 2016 година, речиси 300 делегати кои потекнуваат од 23 земји и опфаќаат 5 континенти присуствуваа на отварањето на ХУЕСА Светската Конференција за „Био-енергија и човеково здравје“ во Виетстра Ресорт и Спа, во градот Туј Хоа, провинцијата Фу Јен, во Виетнам . ...

Share