Top
Патувањето до рајот... Патување за цел живот - Huesa - blog cover 14

Патувањето до рајот… Патување за цел живот

Островите Хаваи се архипелаг од 7 големи острови, изградени од вулканска лава во средината на Тихиот Океан. Според античките легенди, 7-те острови се сметаат за врвови на 7-те планини на античкиот легендарен континент, кој исчезнал под океанот пред илјадници години....

Share
Отсекогаш чувствував дека има нешто повисоко во кое можам да верувам, денес сум целосно свесен за тоа и тоа е најголемиот подарок за мене - Huesa - blog cover 1

Отсекогаш чувствував дека има нешто повисоко во кое можам да верувам, денес сум целосно свесен за тоа и тоа е најголемиот подарок за мене

Моето иуство со Учењето за Универзалната Енергија започна во 2000 година, ги посетував првите семинари обидувајќи се да ги продлабочам техниките на пренос на енергија и медитација итн....

Share