Top

Мисија

ХУЕСА медтодот цели кон достигнување на целосна благосостојба преку практикување на универзалната енергија за самодисциплина, себе-будење, и остварување на основната човечка добрина за добробит на сите живи креации.

yoga&meditation 1280

Јога и Медитација

Јогата е жив феномен. Јогата е наука. Таа е технологија...
happiness and spirituality

Среќа и Духовнот

Постои основна човекова мудрост, која може да ги разреши сите светски страдања..
Universal Energy

Универзална Енергија

Универзалната Енергија е витална сила која ги одржува сите форми на живот...

Визијата на ХУЕСА

Home - Huesa - Huesa text gold2 770

Хуеса е меѓународна заедница на луѓе кои користат енергетски практики.

Последни настани

Илјадници студенти ширум светот се придружуваат на нашите настани секоја година. Дојдете и придружете ни се за да се истражите себе си.
No event found!

СВЕДОШТВА

Од ХУЕСА студенти од целиот свет