Top

Хуеса јога вежби

ХУЕСА ЈОГА вежбите се добро структурирана серија физички движења за истегнување, комбинирани со специјални техники на ХУЕСА дишења кои имаат за цел да постигнат рамнотежа помеѓу телото, умот и душата и им помагаат на практикантите да напредуваат на духовниот пат. ХУЕСА ЈОГА вежбите исто така се активна техника на медитација на ХУЕСА за прочистување на телото, чистење на умот и просветлување на душата....

Share